Door inbrengen van meer dan 30 jaar Management ervaring in de industrie, streeft Jaap Blom ICT Management Consultancy ernaar adviezen en oplossingen te leveren die waarde toe voegen en organisaties helpen beter te worden en hun strategische doelen bereiken!

Waarbij niet alleen financiële waarde wordt bedoeld maar zeker ook :

  • de kwaliteit van de oplossingen (inhoud en samenhang van de processen) en
  • de wijze waarop de klanten worden bediend en
  • medewerkers het beste tot hun recht komen.

Door zowel opdrachten in de internationale “profit” als non-profit wereld te realiseren ontstaat een ideale mix die ons helpt om met de benen op de grond te blijven en ons maximaal in te zetten voor een “betere wereld” Dat klink misschien wat hoogdravend maar zo is het niet bedoeld, verbeteren van de wereld begint natuurlijk bij onszelf maar stopt daar niet. Dat willen we gestalte geven door :

  • de in ruim 30 jaar opgedane kennis en ervaringen van (ICT) management aan te bieden aan de markt.
  • De normen en waarden, samen te vatten als “Servant Leadership” , hanteren die voor ons van wezenlijk belang zijn in ons eigen functioneren en die als uitgangspunt zullen gelden in de projecten waar we met anderen samen werken. In onze commerciële aanpak is dan ook veel ruimte ingebouwd voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Voor meer details klik hier.

Onze visie is er ook op gericht dat bij de oplossingen die we zoeken en of adviseren de mens centraal staat. Bij elke oplossing van welke geweldige technische hoogstandjes dan ook blijft voor ons van belang te streven naar een situatie waarbij de individu zich kan herkennen. Zijn bijdrage in het dagelijkse proces of  in de oplossingen terug kan vinden en daardoor arbeidsvreugde zal ervaren waar dus ook de organisatie van zal profiteren.

 

Missie: Onze missie is gericht op het creëren of vergroten van strategische waarde voor uw organisatie door de inzet van onze specialismen:

  • het ontwikkelen van een op uw organisatie toegesneden Business en ICT strategie,
  • hoe deze te implementeren in uw organisatie of (gedeeltelijk) bij een derde leverancier,
  • u te helpen bij de herstructurering of migratie van uw Operations- en IT architectuur en/of oplossingen,
  • deze strategie goed aan te laten sluiten bij uw kern bedrijfsprocessen en te garanderen dat de juiste mensen op de juiste positie komen

Wij geloven dat de kracht in het huidige tijdperk ligt in het organiseren van netwerkorganisaties voor bepaalde perioden en met bepaalde expertises. Hierdoor ontstaat de beste kwaliteit voor de op dat moment gevraagde oplossing tegen de best mogelijke prijs. Hierdoor kunnen we de overhead ook klein houden. We maken gebruik maken van een groot bestand van zowel senior Experts als jonge aankomende talenten. We hebben in de loop van de jaren een netwerk opgebouwd wat bestaat uit zeer ervaren mensen die hun sporen hebben verdiend in het (internationale) Bedrijfsleven zoals bij grote Banken en Verzekeringsbedrijven, Multinationals en de Overheid. Diverse van onze partners hebben een speciaal Jong Talenten programma waar we mee kunnen samenwerken indien nodig en of gewenst.